e d'emocions

Descobreix la teva passió.

No és recomanable devorar aquest llibre ja que es tracta d'un recopilatori de simples experiències viscudes que que t’apropen a entendre la complexitat emocional que deriva d’un pensament profund. Utilitza-ho com a llibre de consulta, com a alternativa per a un dia difícil.

    Comprar epub         Comprar paper    EDICIÓN EN CASTELLANO

Sinopsi

e d'emocions és un recopilatori d'experiències que ens introdueixen en el pensament profund. A través de la percepció emocional de situacions quotidianes, facilita el descobriment del nostre «jo» més essencial, al mateix temps que ens anima a descobrir la nostra veritable passió.

A través d'històries quotidianes, l'autor et mostra que la creativitat no és únicament innovació i complexitat, la millora personal també s'aconsegueix després d'aplicar senzillesa, observant, reflexionant i coneixent a fons les teves emocions, fins a descobrir el realment important, l'essencial.

«les coses realment importants no es poden comprar»
—Autor desconegut
blogger
Toni Castillejo
Barcelona, 1964

Un grumet il·lusionat per aprendre compartint experiències

Professional del sector financer, dins de l’àrea de RRHH, va iniciar els seus estudis a la Universitat de Barcelona (UB) en l’àmbit de la biologia al mateix temps que s’iniciava al món laboral com a comptable, donant un gir que va derivar en la seva entrada a la Facultat de Ciències Econòmiques de la UB que li va facilitar la seva incorporació al sector financer i posterior consolidació com a Director d’Oficina bancaria.

Estudis complementaris de Màrqueting i Direcció estratègica, van fer créixer el seu interès per les persones i especialment pel desenvolupament i creixement personal, donant un gir professional cap al camp dels RRHH, formant-se en IL3 en Gestió de Talent de les Organitzacions.

  

AGENDA

Consulta els actes i presentacions

Vols començar a llegir?

¡Descarrega't el primer capítol perquè comencis ja!

Omple aquest formulari...

...per a contactar amb nosaltres

Los Libros de Lola
Carrer Doctor Trueta, 19, entlo. 2ª
08860 - Castelldefels

libros@camagroc.com